Nieuwsbrief, november 2017 Stichting Gemeenschap Rietmolen

logo

-OPROEP-

(Kerst)verlichting in RietmolenVerlichting

Om de kern van het dorp extra gezellig en sfeervol te maken in de donkere dagen van het jaar, vindt het bestuur van Gemeenschap Rietmolen het een goed idee om feestverlichting te plaatsen. Dit kan in de vorm van kerstverlichting, maar ook een andere soort verlichting of versiering is mogelijk. Heeft u daar ideeën over? Of wilt u deelnemen aan een werkgroep die zich met dit onderwerp gaat bezighouden? Alle hulp is welkom. Aarzel niet en meld u aan bij een van de bestuursleden van Gemeenschap Rietmolen.

 


Download de Nieuwsbrief 2017-11 in pdf formaat

Volg Stichting Gemeenschap Rietmolen ook op Facebook  fb-artNieuwsbrief 2017-11

Het bestuur van Stichting Gemeenschap Rietmolen, Vincent Lansink (voorzitter), Monique Schepers (secretariaat), Noëlle ter Haar (penningmeester) en de bestuursleden Clemens ter Braak, Ludo Doove, Irene de Witte, Herbert Molenveld en Jet Kollenhof.